桑拿信息

[Boao Viewpoint] Digitale economie verwelkomt nieuwe kansen achtergrond

[Boao Viewpoint] Digitale economie verwelkomt nieuwe kansen achtergrond

De online combo van mensen is op 20 april (MAO ‘, in het jaar van dit jaar, de digitale economie is een van de onderwerpen van iedereen.

Dus, wat is het vooruitzicht van digitale economische ontwikkeling? Welke problemen heb je nodig om in ontwikkeling op te lossen? De verslaggever heeft een interview gelanceerd. De "Aziatische economische vooruitzichten en integratieproces" die werd vrijgegeven bij de vergadering van het Boao-forum 20021 werd erop gewezen dat, hoewel het impact was op de epidemie, de Aziatische economie ook vele hoogtepunten en kansen presenteert. Een van de hoogtepunten is de nieuwe kans van digitale economie op de achtergrond van de epidemie. Het rapport wees erop dat veel Aziatische economie?n nieuwe maatregelen hebben ge?ntroduceerd om digitale economische transformatie te bevorderen, die digitale infrastructuurconstructie, digitale industrialisatie, industri?le digitale transformatie, digitaal beheer en internationale digitale samenwerking, digitale economie bevorderen die de voltooiing van de voltooiing van de productie en de economische stabiliteit bevorderen Speel een belangrijke rol en is een nieuwe kracht geworden om toekomstige Aziatische economische groei te vormen.

Zhang Yuyan, Director of the World Economics and Political Research Institute of the Chinese Academy of Social Sciences, zei in een interview met een verslaggever dat de digitale economie in het tijdperk van epidemie is begonnen te transformeren. "Stakingen van de epidemie, we zien een groot aantal nieuwe vormen, zoals afgelegen online kantoor, afstandsonderwijs, enz.

De impact van de epidemie is enorm voor digitale economie en toekomstige economische ontwikkelingsmodellen worden steeds meer digitaal.

"Zhang Yananan is van mening dat de impact van de epidemie de ontwikkeling van de digitale economie heeft versneld, maar het wordt ook geconfronteerd met uitdagingen, terwijl de ontwikkeling van digitale economie, dat wil zeggen, er is geen regelsysteem voor digitale economische eenheid, zoals verwerking, opslag, Enz. Er zijn nog steeds veel controverse en verschillen. "Maar ik geloof dat dit probleem geleidelijk zal worden opgelost met de gezamenlijke inspanningen van landen.

Zhang Yuyan zei. Gerelateerd nieuws:.